Nu kan du lære at spille bridge i Aarup

Aarup-Vissenbjerg

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Bridge bliver man aldrig færdig med at lære. Det erkender Kurt B. Paulsen, der selv var på kursus i 1969, og med egne ord ikke har lært spillet endnu.

Så godt styr på det har han dog, at han ikke er bange for at lære fra sig. Han er aktiv spiller i Vissenbjerg-Aarup Bridgeklub, der har besluttet sig for at gøre en indsats for at få flere med i klubben.

Derfor kan man i den nye sæson melde sig til et kursus hver onsdag klokken 19-21 på Aarupskolen. Kurset vil foregå over 16 gange, hvorefter man kan prøve kræfter med de mere rutinerede spillere i klubben resten af sæsonen.

– Mange spørger interesseret til spillet, men problemet for dem, der gerne vil, er, at de ikke kan komme på kursus. Nu må vi se, om der også er interesse for at lære det, siger Kurt B. Paulsen.

Han medgiver, at spillet er lidt avanceret, men hvis man er vant til at spille den whist-variation, der kaldes ligeud er man godt på vej, siger han.

For at kurset kan realiseres, skal der helst melde sig 8-12 deltagere.

Det kræver nemlig lidt forberedelse at undervise i bridge. Kortene skal pakkes på forhånd, så de passer til aftenens pensum, forklarer Kurt B. Paulsen.

For at få plads ved et af bordene i bridgeklubben på Vissenbjerghus om tirsdagen, skal man helst have en makker, og sådan en skulle der jo netop være gode muligheder for at møde på kurset.

Er du interesseret i en plads på holdet, kan du kontakte turneringsleder Kurt B. Paulsen på telefon 61 99 87 61.

Del denne historie på: