Nu ik´så meget brok – nemt og enkelt

Assens Kommune

Poul Erik Kristiansen

Mågevej 55620 Glamsbjerg

Facebooksiderne i Assens Kommune har de seneste uger bugnet af negative opslag om den nye sorteringsordning for vores affald. Nu ik´så meget brok – nemt og enkelt, det er altså ikke så svært.

 Få nogle ekstra klistermærker hos Assens Forsyning magen til dem, der er på de store spande og sæt dem på nogle små beholdere, som så placeres i skabet under køkkenvasken og måske i et naboskab, så er der ikke så meget at tage fejl af. Hvis man så er rigtig smart, bygger man en pæn

affaldsspande-skjuler tæt på fortovskanten til de store spande, så slipper man for at skulle huske på tømningsdage og for at køre spande ud, og renovationsmedarbejderne kan herfra nemt tage spanden og køre den hen til skraldebilen. Ren Win-win og godt for miljøet.

Vissenbjerg er godt i gang

Ombygning af to vejkryds på Middelfartvej ved henholdsvis Søndersøvej og Nørregade konkretiserer den positive udvikling, Vissenbjerg er i gang med. Der er ingen tvivl om, at Vissenbjerg gennem nogle år har trængt til et løft, både i udseende og i forhold til praktiske udfordringer, herunder trafikafvikling ved Middelfartvej. 

Når ombygningen engang er overstået, regner vi med, at man slipper for at holde i kø for at komme ud på Middelfartvej, og at vi slipper for farlige situationer, fordi man tror, at man lige kan nå over, inden den næste bil kommer. 

Lige ved siden af Middelfartvej ligger et andet godt tiltag i Duedalen.  Den nye hundeskov, – reelt et fritløbsområde, som er indhegnet, og som længe har været et ønske i området. Det er så dejligt, at Vissenbjerg Hundeskov/Fritløbsområde er blevet en realitet til glæde for hundene og deres ejere. 

Det næste, som begynder at tage form, er realiseringen af udviklingsplanen for Vissenbjerg. Første etape bliver ved Idrætsvej, hvor fortovet skal invitere til kreativitet og udfoldelse.  

For enden af Idrætsvej er Vissenbjerg Hallerne godt i gang med deres eget projekt, en padel-hal. Hallen er pt. i projekteringsfasen, men her er også noget at glæde til sig til og over. 

Og andre lokale kræfter er kommet så flot i land med Formidlingscentret for Koelbjergmanden, som åbnede lørdag. Sikke en festlig dag. Imponerende og flot resultat. Tak til arbejdsgruppens medlemmer, som har haft brug for al deres vedholdenhed, hvor er det blevet godt. Historien bag Koelbjergmanden skal vi tage til os som en del af vores lokale fortælling.

Festlig blev pinselørdag også, fordi flere lokale kræfter, nemlig Vissenbjerg på Toppen, havde arrangeret torvedag med klovneløb og picnic i krohaven. Et supergodt set-up med boder og hygge, og herfra en skal lyde en stor tak til de mange frivillige, som sørgede for alt det praktiske både før, under og efter torvedagen. 

Alt i alt er der så mange positive tegn på, at Vissenbjerg er godt i gang.

Hvis du tænker: ”Hvad kan jeg gøre”? Svaret ligger ligefor: Du kan sprede det gode budskab. 

Bodil Boesgaard (V)

Medlem af byrådet

Magtenbøllevej 14

5492 Vissenbjerg

Del denne historie på: