Musikskoleelever kan igen dyrke deres musik “live”

Assens Kommune

21. april 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Fra på onsdag d. 21. april kan musikskolerne genåbne. Masser af elever har den seneste tid modtaget undervisning online, men nu er der endelig udsigt til, at musikken kan spille live.

Det bliver en glædens dag, når Assens Musikskole slår dørene op og inviterer indenfor til musikundervisning med fremmøde i hele Assens Kommune. 

– Vi har ventet med ekstrem spænding på, hvornår det blev musikskolernes tur til at genåbne, siger Troels Aarøe Nissen, souschef i Assens Musikskole. 

– Alle lærerne og medarbejderne glæder sig til at se eleverne. Endelig kan børn og unge komme ud i også denne del af livet igen og dyrke deres fritidsinteresse og passion. Musikken betyder en masse i forhold til nærvær, glæde, kreativitet og fællesskab.

Musikskolens lokaler bliver nu gjort klar, mens eleverne pakker instrumenter og noder ned i tasken, klar til at tage ud af døren og hen i musikskolen. Da dette er anden genåbning for musikskolen, som også genåbnede i maj 202, har personalet prøvet det før, og al logistik, værnemidler osv. er velkendt. 

– Eleverne har indtil nu modtaget undervisning online. Det har været krævende, især her hen mod slutningen, men vi har holdt ud. Nu glæder vi os til samtidighed, sammenspil og livemusik. 

Vi ser frem til at modtage de mere detaljerede retningslinjer fra myndighederne, så vi kan planlægge mere detaljeret, siger Troels Aarøe Nissen.

Det er også lige nu, at nye elever kan tilmelde sig næste sæson i musikskolen. 

– Også af den grund, er vi meget glade for, at vi må spille live, siger Troels Aarøe Nissen. Assens Musikskole har undervisning i både nord, syd, øst og vest i Assens Kommune. 

Tilmelding foregår på assensmusikskole.dk, hvor man også kan booke en gratis prøvelektion efter først-til-mølle-princippet. Disse afvikles i uge 17 og 18.

Del denne historie på: