Kom i teatret, når teatret kommer til dig

Assens Kommune

13. april 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Vestfyns Teater satser på ”En helt normal sæson 21/22”

Efter et år, hvor coronapandemien førte til en lang række aflyste teaterforestillinger, har bestyrelsen i Vestfyns Teater stor lyst til og behov for at præsentere sæson 21/22. Og mon ikke det samme gælder publikum – at de har lyst til og behov for at komme i teater? 

En helt normal sæson, det er forventningen, så Vestfyns Teaters motto – Kom i teatret, når teatret kommer til dig! – er mere aktuelt end nogensinde.

Sæson 21/22 bliver som sædvanlig – og som sædvanlig lidt ud over det sædvanlige. 

– Det sædvanlige er 16 af sæsonens bedste turneforestillinger i år med hovedvægt på nyskrevet dansk dramatik med masser af musik og humor, uændrede priser og rabatter, skriver Vestfyns Teater i en pressemeddelelse. 

– Det usædvanlige er, at vi spiller hele tre familieforestillinger. To i Arena Assens og en i Industrien.

Øl og opera 

Sæsonen starter allerede fredag d. 13. august med det populære event Øl og Opera i Det røde Pakhus på havnen i Assens. Den Åbne Opera spiller forestillingen ”The Bear”. Café Strandporten står for ølsalget.

Vestfyns Teater frister også med forestillinger i blandt andet Skovpavillonen, GlamsBjergHus, Vissenbjerghus og Haarby Kro, hvor Susse Wold fortæller H. C. Andersens ”Snedronningen”.

Første forestilling i Kulturhuset Industrien i Aarup er ”Mænd i mindre doser” fredag d. 17. september med den helt uforlignelige Kristian Holm Joensen, som har fornøjet det vestfynske publikum flere gange. Sidst i ”Den Gerrige” i efteråret 20. 

– Det bliver ikke kedeligt, lover Vestfyns Teater. 

Første forestilling i Arena Assens er ”Småt Brændbart” d. 19. oktober. Det er endnu to velkendte navne – Vicki Berlin og Rasmus Krogsgaard – der giver den gas i et nyskrevet stykke med en masse nyskrevne sange om dobbeltmoral, ytringsfrihed, religion, racisme og….. 

– Det bliver heller ikke kedeligt, lyder det fra Vestfyns Teater-

– Det gælder i det hele taget sæson 21/22. Det trænger vi til ovenpå mere end et år med Corona. 

Gamle kendinge

Vestfyns Teater får nok en gang besøg af Figaros/Den ny Opera, som denne gang kaster sig uforfærdet over ”Dracula”, og Folketeatret med ”Oh Happy Day”, ”Pippi Langstrømpe” og ”Maddiker” med Bodil Jørgensen, Rikke Wölck og Jannie Faurschou.

Hele sæsonprogrammet kan ses på vestfynsteater.dk, hvor man også kan købe billetter og læse om, hvordan man opnår 25% rabat, ungdomsrabat, om teatermenuer osv.

Sæsonbrochuren fordeles på biblioteker, en lang række butikker og mødesteder i Assens Kommune.

Skriv til mail@vestfynsteater.dk eller ring på tlf. 30 28 29 65, hvis du vil have den tilsendt.

Del denne historie på: