Kære potentielle tilflytter: Må vi byde på en kop oplevelser

Assens Kommune

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Nyt initiativ skal gøre potentielle tilflyttere mere nysgerrig på Vestfyn

Udvikling Assens, tre ejendomsmæglere og Assens Kommune har den seneste tid arbejdet sammen om et nyt tiltag, der skal gøre potentielle tilflyttere endnu mere nysgerrige på Vestfyn. 

Når Vestfyn overvejes som det kommende hjem, kan ejendomsmæglerne nu give de potentielle tilflyttere en termokop med videre på vejen. I termokopperne gemmer der sig lokale tilbud, som er sponsorerede af engagerede, lokale kulturaktører. Så er der en særlig interesse fra en mulig køber for et hus eller beliggenhed, er der nu også en invitation til at udforske og opleve nogle af de skønne attraktioner og tilbud, som lokalområdet har.  Det skriver Assens Kommune i en pressemeddelelse.

Syv ejendomsmæglere har sagt ja til at teste konceptet af. Det gælder blandt andet  Morten Breith, Nybolig i Assens, og Line Blomme, home i Assens, som også har været med til at udvikle konceptet: 

– Et projekt, som det her, viser, hvordan vi som erhvervsliv, kulturliv og kommune kan arbejde sammen om at sælge Vestfyn. Vi har alle gavn af at de mulige tilflyttere, vi mæglere møder hver dag, får øjnene op for vores dejlige område. Derfor er vi også nødt til at nytænke måden, vi skaber nysgerrighed og interesse på, forklarer Line Blomme , home, suppleret af Morten Breith, Nybolig: 

– Det er et spændende projekt at være en del af, og det er dejligt at så mange kulturaktører og ildsjæle vil bidrage med nogle gode oplevelser. Nu håber vi, at kopperne bliver taget godt i mod, afslutter Morten. 

Foruden Line Blomme og Morten Breith har Jonas Andersen, EDC i Vissenbjerg, været en af de drivende kræfter bag projektet.  

Lokale kulturaktører har lagt billetter i koppen 

Assens Kommune hilser også ideen velkommen og glæder sig over det gode samarbejde der har været på tværs: 

– Kendetegnet ved et samfund, hvor der sker noget godt, er, at folk arbejder sammen. Så ved vi, at den sidste, gode idé ikke er født endnu, siger Borgmester Søren Steen Andersen (V), Assens Kommune, som glæder sig til at se, hvordan konceptet vil folde sig ud. 

– En stor tak skal der lyde til kulturaktørerne:  Haarby bio, Aarup Bio, Assens Bio, Vissenbjerg Terrariet, Frøbjerg Festspil og Museum Vestfyn. De har sponsoreret og gjort det muligt at give nogle gode oplevelser, som kan vække nysgerrigheden hos de måske kommende tilflyttere.  Desuden er ejendomsmæglerne Estate Flemming Thomsen, home Ejby-Aarup, Danbolig Assens samt EDC Haarby/Broby også en del af projektet, fortæller Assens Kommune

Del denne historie på: