Kære medlemmer af Socialdemokratiet – læg pres på jeres folketingsmedlemmer

Assens Kommune

7. april 2021

Hermed en opfordring til alle medlemmer af Socialdemokratiet. Jeg synes, at I alle bør lægge pres på jeres folketingspolitikere i forhold til de danske børn, som er spærret inde i lejrene i Syrien.

Jeg ved godt, at Socialdemokratiet ønsker, at fremstå som konsekvente i alle spørgsmål om udlændinge, men her er der tale om danske børn og deres forældre, som er anbragt under umenneskelige forhold i lejre, som desværre giver minder om tilsvarende lejre under 2. verdenskrig.

De danske børn og deres forældre skal hjem, og hvis det viser sig, at nogle af de voksne har forbrudt sig mod lovgivningen, har vi et meget velfungerende retssystem her i Danmark, som kan behandle de sager. Det er ikke folketingsmedlemmer, der skal være dommere i sager i Danmark, vi er et retssamfund og skal selvfølgelig overlade eventuelle lovovertrædelser til domstolene.

Jeg er meget overrasket over, at Socialdemokratiet i Folketinget ønsker at være mere kynisk og fremmedfjendsk end DF og Nye borgerlige.

Det gælder også i de sager, som omhandler velfungerende syriske familier, som er flygtet til Danmark. En af familierne, som er selvforsørgende, er bosat her i vores kommune. De trues nu med at blive anbragt i en udrejselejr, da de jo på grund af forholdene i Syrien ikke kan udvises og hjemsendes. Jeg mener, at borgere, som har lært dansk og bidrager positivt til samfundet, selvfølgelig skal have asyl og opholdstilladelse.

Kære A-medlemmer, læg pres på jeres folketingspolitikere i de her sager.

På forhånd tak.

Mogens Mulle Johansen

Byrådsmedlem 

i Assens for SF

Harevej 2c – Glamsbjerg

Del denne historie på: