Julehjælp til 55 familier i Assens Kommune

Assens Kommune

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Tre dage før der for alvor kom and og flæskesteg på bordet delte Lions Club og Børn, Unge og Familieafdelingen i Assens Kommune julekasser ud til  55 familier i Assens Kommune.

Kasserne indeholder alt det, der er brug for til en god jul, og de gør en stor forskel hos de modtagende familier, som socialrådgiverne har udvalgt, forklarer faglig koordinator Sacha Rosenkrands.

– Uddelingen af kasserne er en tradition, som vi ser frem til hvert år. Vi sætter julemusik på og skaber en hyggelig stemning omkring det. Samtidig med, at vi kan bidrage direkte til en god aften hos familierne, er det også en glæde for os at ønske dem alle sammen god jul, når de kommer her på Rådhuset for at hente kasserne.

At julehjælpen er blevet en fast tradition, mærker også Lions Club, der som venligt har samlet ind foran Coop365discount i Aarup og Vissenbjerg. Her har kunderne kunnet bidrage med et indkøb eller to, når de kom ud af forretningen – og det er strømmet til med kartofler på glas, rødkål og juleknas. Også Sparkøbmanden i Vissenbjerg har doneret et større kontantbeløb til formålet.

  • Vi oplever mange gengangere fra år til år, som synes det er en dejlig tradition at handle ind til julekasserne og lægge det i vores indkøbsvogn, når de kommer ud af forretningen. For os er det frivilligt arbejde, der er meningsfuldt, og vi oplever en høj grad af fællesskab i lokalsamfundet omkring det at hjælpe hinanden, siger Jan Christiansen fra Lions Club i Vissenbjerg-Aarup. /hef

Del denne historie på: