Højfyn under forvandling

Assens Kommune

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

På en lille køretur rundt i Aarup og Grønnemose møder man flere gravkøer, gummigeder, byggekraner, hjelmklædte mænd og andre, der bare haster af sted. Byggeaktiviteterne er mange og store: 

Fjernvarme til Aarup, ja og til adskillige andre byer mellem Assens og Grønnemose. 

Kloakseparering, som heldigvis også får en ende og ikke sætter sig varige spor – udover at vi får en sikring mod, at overfladevand og spildevand blandes, når Vorherre for alvor åbner for sluserne, som  han jo har fået for vane at gøre.

 Til gengæld vil Industriområdet ved Taarupgård inden længe vil være fuldt udbygget med Scankabs  nye domicil og de store, sorte haller, der netop er opført.  Og så kan de forhenværende kommunalbestyrelsesmedlemmer i Aarup, glæde sig over, at de rent faktisk var fremsynede med udstykningen af erhvervsområdet, selv om der gik mange, mange år, inden det skete. 

Men kan vente længe nok, kan man som bekendt blive konge af Sverige. 

Og så er der det store areal mellem Grønnemose og Rørup, hvor FTZ lige nu er ved at bygge stort, mens Gelstedvej får en rundkørsel og sådan kunne man blive ved. 

For der sker også meget i Vissenbjerg og Tommerupperne og i øvrigt også i den sydlige del af kommunen. Som den nye kulturkaj i Assens By. 

Del denne historie på: