Generationsskifte hos Radikale Venstre

Assens Kommune

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

71-årige Poul Poulsen fortsætter som formand for Radikale Venstre i Assens, men der kommer yngre kræfter øverst på stemmesedlen, når der er kommunalvalg i 2025. 

Det ligger fast efter partiforeningens generalforsamling og efterfølgende opstillingsmøde.

Spidskandidat blev Rasmus Dons, Gummerup. Han er 43 år og driver Gårdbutikken, Bodebjergvej 42, og når han ikke gør det – eller omvendt – arbejder han på friskolen i Køng. Han er desuden aktiv i lokalområdet og medlem af lokalrådet for Køng/Gummerup. Rasmus Dons stillede også op ved kommunalvalget i 2021, hvor det dog ikke lykkedes partiet at komme ind.

Nummer to på listen er Louise Bek Vegeberg, Aarup. Hun stiller op for første gang, er 39 år, jurist og arbejder i Miljøstyrelsen i Odense. Hun er desuden aktiv i bestyrelsen for daginstitutionerne i Aarup.

Poul Poulsen hvis byrådserfaring strækker sig fra 1998 til 2021, stiller op for 9. gang. Denne gang som nummer tre på listen. Han er pensionist og blandt andet aktiv i bestyrelsen for Lærkeskolen og i Røst.

– Jeg er rigtig glad og stolt efter opstillingsmødet. Vi har arbejdet i længere tid på et generationsskifte, og det er nu lykkedes. To dygtige yngre kandidater med hver deres interesseområder. Det er rigtig godt, siger Poul Poulsen, der nu sammen med bestyrelsen og baglandet vil gøre, hvad han kan for at bakke op om de to.

På generalforsamlingen i 2025, sættes endnu flere navne på opstillingslisten, til den tid skal valgprogramet, som der lige nu arbejdes på, også vedtages. 

Del denne historie på: