“Gamle hits i nye forklædninger” åbner forårssæsonen i Vestfyns Teater

Assens Kommune

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Vestfyns Teater har meget på programmet i forårssæsonen 2024. Derfor starter sæsonen allerede søndag 7. januar kl. 20 i Vissenbjerghus med ”Gamle hits i nye forklædninger” – en teaterkoncert med en lang række elskelige og særegne eksistenser, der alle gestaltes af skuespilleren Victor Marcussen understøttet af guitarist Henning Jensen.

– Her kan opleves nyfortolkninger af gode, gamle hits, der alle – på hver sin måde – afspejler livets uendelige mangfoldigheder som for eksempel “She was only sixteen”, “En lille pige i flade sko” og “Are you lonesome tonight?” Gamle sange, der kan gøre en forskel, og som kan ramme dig, så du både griner, græder og undres, og ind imellem også kan ramme så dybt, at det kan mærkes helt ind i sjælen, lyder det i pressemeddelelsen fra Vestfyns Teater.

Blandt de mange karakterer kan man således møde den brovtne Kalle; den lidt mere stille Stig; den milde, men samtidig oprørske Ann-Mari og ikke mindst Harald, der bare elsker at synge som Elvis. 

Det er Teater V i samarbejde med Dansk Turnéteater, der turnerer land og rige rundt med forestillingen. Billetter kan som altid køber på vestfynsteater.dk eller tlf. 30 28 29 65.

Senere i januar, nærmere bestemt den 21., er der Gøngehøvdingen på programmet i Arena Assens. Også i marts, april og maj er der to månedlige forestillinger.

Del denne historie på: