Fuld skrue på sommerferieaktiviteterne

Assens Kommune

25. juni 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

40 aktiviteter og begivenheder har fået kommunal støtte

– Du vil opleve masser af liv, musik og sommerstemning overalt i Assens Kommune i løbet af sommeren. Hele juni, juli og august er nemlig tætpakket med oplevelser, events og arrangementer for både store og små, skriver Assens Kommune i en pressemeddelelse. 

  Det er vigtigt, at vi nu får gang i oplevelseshjulene igen oven på hele coronasituationen. Derfor har Beskæftigelse, Erhverv og Kultur udvalget iværksat Sommerpuljen 2021 for at understøtte de lokale ildsjæles aktiviteter, der vil skabe liv og aktivitet rundt om i hele kommunen hen over sommeren. Det er både til værdi for kommunens borgere, vores mange sommergæster og turister, og så vil de mange aktiviteter også have positiv effekt for vores lokale detailhandel og, fortæller formand for Beskæftigelse, Erhverv og Kultur i Assens Kommune, Elmer Philipsen (A).

Som ringe i vandet 

Alle aktiviteterne er samlet under programmet ”Sommer på Vestfyn” og rummer alt lige fra sommerkoncerter, samba, skovgeoløb, guidede lystfiskerture, fodboldarrangementer, snorkelture, fuglebingo, torvedage, Open by Night, Singer-Songwriter-Festival og meget mere. 

– Det store udbud af sommeraktiviteter er med til at tiltrække mange overnattende gæster til Assens Kommune, og vores erfaring fra sidste år er, at der kommer en del dagsturister fra for eksempel Middelfart, Faaborg og Odense. Disse gæster bruger penge på overnatning, bespisning og i byens butikker og giver vores lokale erhvervsliv et boost, fortæller Louise Skøtt Christensen, der er bureauleder hos VisitAssens. Assens Kommune har i alt uddelt 634.000 kroner fra årets sommerpuljer til en perlerække af aktiviteter og begivenheder.

Del denne historie på: