For Poul Jonas og Jonas står efterårsferien i fiskeriets tegn

Assens Kommune

Poul Jonas Sivertsen og sønnen Jonas på 10 år glæder sig til en efterårsferie sammen med 24 andre familier fra Assens Kommune. Tryg Fonden støtter ferielejre for udsatte familier.

Poul Jonas Sivertsen og hans søn, 10-årige Jonas glæder sig til efteråsferien. Til at fiske og til – måske – at få nye venner.

Sammen med 24 andre familier fra Assens Kommune skal de på ferie til Jelling, hvor Børnenes Lystfiskerakademi arrangerer en uge med ikke bare lystfiskeri, men også ridning, kajak, kreative værksteder, fodbold og besøg i Kongernes Jelling.

– Jeg glæder mig meget til at fiske med min søn, men lige så meget til, at vi kan få nogle gode dage sammen med andre familier og føle, at vi er en del af noget. Den følelse og oplevelse vil jeg gerne give min søn, siger Poul Jonas Sivertsen.

Assens Kommune har hjulpet med at finde de familier, der kunne have gavn af at deltage i lejren.

– Det er en fantastisk mulighed for familierne at få – især for børnene. Vi ved, at fælleskab og netværk er noget, som vores udsatte familier ofte savner. Det er vores håb, at de venskaber, der opstår under lejren, kan vare ved, derfor hjælper vi også Børnenes Lystfiskerakademi efterfølgende med at arrangere aktiviteter, hvor familierne kan mødes igen, siger Henrik B. Jakobsen, chef for Børn, Unge og Familieindsatser i Assens Kommune.

Ferieopholdet, som har Jelling Camping som base varer fra 16. til 20. oktober, hver dag er der mulighed for at komme på fisketur i de omkringliggende put & take-søer foruden de øvrige nævnte aktiviteter.

– Hvis min søn kommer hjem og har fået en ny ven eller to, der bor tæt på os, vil det have stor værdi for både ham og mig, siger Poul Jonas Siversten, der også selv håber at lære andre forældre fra lokalområdet at kende.

Del denne historie på: