Erhvervsforeningen Udvikling Assens holdt generalforsamling

Assens Kommune

Af Preben Find

Udvikling Assens er en medlemsdrevet erhvervsforening, der i samarbejde med og delvis finansieret af Assens Kommune arbejder for udvikling og vækst af erhvervslivet og turismen i Assens Kommune.

I dette arbejde fokuseres der på effektiv og aktiv erhvervsrådgivning med konkret støtte til virksomhedsudvikling, opbygning af netværk med henblik på videndeling og adgang til erhvervsfremmeordninger, indsats for iværksættere samt en positiv og synlig turistinformation.

Ved foreningens ordinære generalforsamling, som blev afholdt i Arena Assens onsdag den 19. april, blev det oplyst, at 361 vestfynske virksomheder er medlemmer af foreningen, hvilket er et fald på 14 i forhold til året før.

Foreningen ledes af en bestyrelse bestående 10 personer, hvoraf de fire repræsenterer Assens Kommune.

De 10 er

Ivan Sløk, formand

Mikkel Kristoffer Wildfang, næstformand

Lars Moselund Nielsen

Bo Eriksen

Klaus Lebæk

Morten Grimsgaard

Nicolai Agger

Søren Steen Andersen, borgmester

Søren Thomsen, 

viceborgmester

Lone Akselsen, 

byrådsmedlem

Finn G. Johansen, 

kommunaldirektør, 

tilforordnet.

Både årets beretning, regnskab og det kommende års budget var tilsendt medlemmerne før generalforsamlingen, og det var muligvis årsagen til, at spørgelysten blev noget begrænset.

Generalforsamlingen var derfor hurtigt afviklet, så der blev tid til en pause inden aftenens underholdende indslag, som Assens Håndværker- & Industriforening i samarbejde med Fynske Bank havde initieret.

Et indslag, hvor direktøren for tænketanken Europa Lykke Friis og den tidligere politiker og medlem af Folketinget Søren Pind i lyset af krigen i Ukraine gav deres bud på demokratiets vilkår set i forhold EU, Nato og det nordiske samarbejde.

Del denne historie på: