Det sidste ord er aflyst

Assens Kommune

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Vestfyns Teater er klar til en ny sæson med 18 forestillinger fordelt på 10 forskellige spillesteder.

Det sidste ord, som skulle have været det første 7. september på Vissenbjerghus, har desværre måttet aflyses på grund af sygdom

Men heldigvis er der andet at vælge imellem. Især to forestillinger skal man dog være hurtig for at sikre sig en billet til, da de er næsten udsolgt.

Det drejer sig om “De Smukke Unge Mennesker”, der spiller hos Vinspecialisten i Assens fredag 13. januar, og “Livet er en morgengave” på Industrien i Aarup fredag 10. marts.

Når det gælder førstnævnte er det lykkedes at få en ekstra opførelse dagen før, 12. januar, oplyser Vestfyns Teater i en pressemeddelelse.

Til alle andre forestillinger er der billetter endnu. Så søndag 18. september klokken 15 har hele familien fore eksempel mulighed for at komme i teateret i Arena Assens og se “Vinden i Piletræerne i det prisvindende Teater Nexts opførelse. “Pinocchio” og “Robin Hood” er andre tilbud til hele familien senere på sæsonen.

“Blinkende Lygter” kender mange fra biografsalen. Onsdag 28. september er der mulighed for at se eller gense den i Nørregades Teaters udgave.

Man kan læse hele programmet på Vestfyns Teaters hjemmeside vestfynsteater.dk eller i brochuren, som findes på bibliotekerne. (liw)

Del denne historie på: