De første mindful-dagplejere i Assens Kommune er nu certificeret

Assens Kommune

28. maj 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Dagplejer Lene Schwartz og dagplejer Kirsten Godskesen er som de første dagplejere i Assens Kommune certificeret i Mindful Dagpleje. 

I den anledning modtog de Mindful Børnelivs Flaget, fordi, de har fokus på at give børnene en mindful hverdag, hvor der plads til mindfulness aktiviteter, fordybelse og børnemeditationer, som lader børnene op, giver dem indre ro og øger deres sociale kompetencer. Det skriver Assens Kommune i en pressemeddelelse. 

I hele Danmark er der allerede nu mange, der er Certificeret Mindful Dagplejere og Børnepassere. Fælles for dem alle er, at de laver mindfulness aktiviteter og børnemeditationer med børnene dagligt, at de har fokus på at være i bevidst nærvær med børnene, og at de er en autentisk rollemodel. For at forblive bevidst nærværende og selv have indre ro, har de en daglig, personlig mindfulness praksis.

De positive gevinster for børnene er: bevidst nærvær, mere glæde, bedre selvforståelse, et sundt selvværd, øget koncentrationsevne, mere empati, gode sociale kompetencer, indre ro og bedre søvn. 

bedre søvn.

Del denne historie på: