Byrådsmødet var en kedelig oplevelse

Assens Kommune

Lars Voldsgaard, Møller Eriksensvej 7 H, Tommerup

Undtagelsesvis var jeg i onsdags til byrådsmøde, som blev afholdt i Glamsbjerg Hallen. En rundvisning i Glamsbjerg regnede væk, så var der kun byrådsmødet tilbage.

Det var en kedelig oplevelse!

 

Det eneste opmuntrende indslag kom fra Mogens Mulle Johansen, der kom med en spøgefuld udtalelse om De Konservative. Det blev dog hurtigt til et antiklimaks, da en sur kvinde fra Liberal Alliance irettesatte Mulle!

Der var dog et punkt på dagsordenen, der undrede mig. Det drejede sig om en cykelsti fra Vissenbjerg til Tommerup St. Cykelstien koster 25 millioner kroner.

Det er mange penge for en cykelsti, som kun få vil komme til at bruge.

Staten giver et stort tilskud. Hvis jeg ikke vidste bedre, så skulle man tro, at byrådet kun bestod af folk fra Enhedslisten, som ingen problemer har med at bruge andres penge!

I et andet forum har jeg foreslået, at man byggede et udsigtstårn ved Terrariet, så man derfra kunne glæde sig over udsigten over det smukke landskab. 

I lyset af at man har så mange penge til rådighed, så vil jeg ændre mit forslag til at der laves en svævebane fra Terrariet til Tommerup St. station. Det vil blive en attraktion, hvor man kan stå af toget i Tommerup St. tage svævebanen op til Terrariet. På turen kan man se ud over det unikke landskab. Staten efterlyser flere naturparker, så jeg synes, at man skal lave området mellem Vissenbjerg og Frøbjerg Bavnehøj til en naturpark.

Del denne historie på: