Assens Kommune vil i dialog med mulige tilflyttere

Assens/Odense

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Assens Kommune deltager med en stand, når der 28.-30. oktober er Bolig Mad og Design-messe i Odense Congress Center.

Du kan møde borgmesteren, formanden for Assens Lokalråd, repræsentanter fra Terrariet i Vissenbjerg og nogle af deres dyr, Hørvævsmuseet og Verninge Husflid, når der sidste weekend i oktober er Bolig Mad og Design-messe i Odense Congress Center.

De vil alle slå et slag for alle fordelene ved at flytte til Vestfyn såsom billigere boliger og byggegrunde, natur og levende kulturliv.

– På Vestfyn har vi rammerne til at leve det gode liv med tid til det vigtige blandt andet gennem lokale fællesskaber, fritidsinteresser og vores skønne natur, der kalder på masser af oplevelser, uanset om man er til fysisk aktivitet eller blot gerne vil nyde naturen i ro og mag, siger borgmester Søren Steen Andersen i en pressemeddelelse. Han vil selv være til stede på messen fredag 28. oktober klokken 13-15.

 – Det er en stor beslutning at flytte. Målet med vores deltagelse på messen er derfor at få sået nogle frø ved at fortælle potentielle tilflyttere om muligheden for at finde eller bygge drømmehuset til en overkommelig pris og samtidig blive en del af vores aktive lokalsamfund, siger han.

Inge Dahl, formand for Assens Lokalråd vil om lørdagen klokken 10-12 være parat til at tale godt for Assens med mulighed for både sejlsport og vinterbadning, et aktivt handelsliv og et rigt kultur- og foreningesliv.

Assens Kommune vil naturligvis informere om muligheden for at erhverve byggegrunde, men messegæsterne får også mulighed for at komme helt tæt på nogle af Terrariets dyr, for at knevle og rødne hør – hvad det vil sige, ja, det finder man ud af, hvis man opsøger kommunens stand i Hal A, plads 10 AD, men det skulle efterfølgende være muligt at lave søde engle ud af det. Man kan også prøve at strikke på en strikkelise og søndag deltager Æblefestivalen med smagsprøver og gode tips til pasning af æbletræer. Endelig vil man på bosætningsportalen flyttilvestfyn.dk kunne se de forskellige lokalområder præsenteret.

Del denne historie på: