Æblefestival Assens Kommune:

Assens Kommune

9. april 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Vi har brug for dig!

Hvem husker ikke plakaten med de manende ord:  Your Country Needs You, hvor ordene lægges i munden på den britiske krigsminister Lord Kitchener, som både stirrer og peger på læseren. 

Nu skriver vi ikke 1914, men 2021 og det handler ikke om at få unge engelske mænd til at melde sig som soldat. Men om at få dig, kære læser af Folkebladet, til at melde dig til Æblefestival Assens Kommune. Ablefestival Assens Kommune needs you.  

– Efter en overordentlig succesfuld periode på 2-3 år med udvikling af ”Æblefestival i Assens Kommune” – står vi nu, på grund af arbejdspres og uddannelse og mangler et par ildsjæle til holdet omkring æblefestivalen, lyder meldingen fra æbleminister Else Marie Kristensen. 

De nøgne fakta om æblefestivalen

Hele Assens Kommune er aktiveret med mange forskellige arrangementer omkring æblefestivalen. Det er gratis at deltage og alle får både sociale og faglige input omkring selve æblets glæder og muligheder.

Det største æblefestival-arrangement foregår i Assens by, som flere tusinde borgere og turister fra nær og fjern valfarter til, for at overvære de mange æbletiltag krydret med god underholdning. Men der er også arrangementer i hele kommunen:  Æbledag og aktiviteter i Magtenbølle, Voldtofte/Flemløse, Torøhuse, Turup, børnehaver/dagplejer, biblioteker, kulturinstitutioner og Erholm fødevaremarked. Arrangementer, der formidler sundhed, trivsel og grøn livsstil til personer i alle aldre uanset køn og social status. 

Penge at gøre godt med 

– Til den kommende sæson, med ”Æblefestival i Assens Kommune 2021”, er der allerede fondsmidler fra 2020, som vi forventer at kunne overflytte til 2021, og drejebogen for 2021 ligger ligeledes klar, siger Else Marie Kristensen.

De nye kræfter bliver hjulpet godt på vej af de gamle, som først slipper taget, når de nye er klædt på til opgaven. 

Den helt afgørende forudsætning for at træde ind i arbejdet er, siger Else Marie Kristensen, er lysten til at udrette noget stort sammen med alle de andre på holdet. 

Nok at være nysgerrig

Det er nok at være nysgerrig på, hvad arbejdet indebærer, til at give Else Marie Kristensen et ring på 20 13 54 92 og få en snak om og inspiration til opgaven.

Meld dig til generalforsamling

Generalforsamling holdes d. 20. maj kl. 19. 

Tilmelding til elsemarieeventyr@msn.com

Tilmeldingen er nødvendig, da vi ikke ved, hvilke regler der gælder for forsamlinger d. 20. maj.

I vil få besked om hvor generalforsamlingen bliver afholdt, når vi nærmer os d. 20. maj.

Del denne historie på: