Pilates styrker musklerne

Andebølle

11. februar 2022

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Pilates og lidt yoga, det er hvad Karin Bygård tilbyder på et hold under Verninge Husflid, som starter 22. februar på Andebøllevej 247 i Andebølle.

På holdet lærer man vedligeholdende grundtræning inden for pilates. Det er øvelser, som træner blandt andet det indre muskelkorset, som er svagt hus mange mennesker. Karen Bygård er også fysioterapeut og vil kunne guide med individuelle øvelser, hvis man har småskavanker, der gør, at man ikke kan være med til det hele.

Hver gang afsluttes med 10 minutters liggende guidet afspænding og lyden af syngeskåle, som understøtter ro og dybere afspænding.

Der er plads til fem deltagere på kurset, og man melder sig til på www.verninge.husflid.dk.

Mindful yoga for seniorer

Tommerup St.

Trænger du til at få løsnet op i nakke, skuldre og ryg, så er mindful yoga måske noget for dig. Verninge Husflid har et hold for seniorer torsdage klokken 10-11.15 på Tallerupvej 21 i Tommerup St. Der er tale om blide øvelser, der giver smidighed, styrke og balance samt åndedrætsøvelser og dybdeafspænding.

Holdet er i gang men optager løbende deltagere. Det er muligt at få en prøvetime, ønskes det, skal man skrive på mail til verninge@husflid.dk.

Del denne historie på: