Andespil skabte trængsel

Andebølle

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Med 60 ænder på højkant foruden en række andre gevinster, både hoved- og sidegevinster skulle der være gode chancer for at komme hjem med noget under armen. Det var situationen, da Andebølle Forsamlingshus i sidste uge inviterede til andespil.

Om folk kom for at få en gevinst med hjem, eller om det lige så meget var for at benytte sig af lejligheden til at mødes på kryds og tværs af lokalsamfundet, ved vi ikke, men at de kom i stort antal er til gengæld en kendsgerning.

På forhånd gik man ud fra lidt flere  deltagere end sidste år og havde derfor sat ekstra stole ind, fortæller Dorte Jørgensen fra bestyrelsen, men der måtte endnu flere stole til, før alle var bænket.

– Folk blev ved med at komme, siger hun.

I pausen blev der serveret æbleskiver, gløgg, kaffe og te, som mange havde forudbetalt, inden spillet startede, det var en kæmpe fordel, da man så nogenlunde vidst, hvor meget der skulle varmes op.

Overskuddet går ubeskåret til vedligeholdelse af forsamlingshuset – et vigtigt samlingspunkt i byen.

– Derfor vil vi gerne takke de mange sponsorer og alle de fremmødte. Uden deres hjælp og deltagelse var det aldrig blevet så stor en succes, fastslår Dorthe Jørgensen. 

Del denne historie på: