Cyklende cellist giver koncert ved Agernæs Saltvandssøer

Agernæs

24. maj 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Helnæs Kultur og Musikforening inviterer til forårskoncert lørdag 29. maj klokken 15 med den cyklende cellist Ida Riegels, som spiller og fortæller i det meget smukke område ved Agernæs Saltvandssøer. 

I 2018 byggede hun sin specialdesignede cello og cyklede 1233 km med den fra Schweiz til Holland langs Rhinen med 40 planlagte koncerter undervejs. I 2019 gik turen fra København til Skagen med 41 koncerter på 30 dage. I 2020 blev Ida Riegels kåret som ”Årets Ildsjæl” på DR P2 for “Cello Tandem Tur” med nye medspillere på hver etape. 

– Vi er sprunget ud i at holde koncert i naturen, som vi gjorde, mens Danmark var tynget af nedlukning. 

Bestyrelsen ønskede virkelig at præsentere denne cellist og derfor blev det en udendørs koncert med lav risiko for smitte, fortæller Marianne Therp, der er formand for – Helnæs Kultur og Musikforening. 

– Cellist Ida Riegels kommer cyklende til koncerten, da hun i de dage er på turné rundt om på Fyn. Tøj efter vejret og evt. stol kan anbefales. 

Efter koncerten byder foreningen på en forfriskning. Når koncertgæsterne har forladt området vil medlemmerne deltage i årets generalforsamling.

Del denne historie på: