Voldsom trængsel og alarm ved juletræstænding i Aarup

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Hold fast for en fredag aften i Aarup, da juletræet skulle tændes – for første gang på Sanggaards Plads, hvor der er plads til større armbevægelser end på pladsen foran Nybolig, som siden julemanden var en stor drengenisse, har været juletræstændingsplads i Aarup. 

Et klogt træk at flytte juletræstændingsstedet, for der var faktisk voldsom trængsel med spændte børn og voksne, som kunne glæde sig over, at Vestfynskoret – også for første gang – sang julen ind i Aarup.

I år faldt juletræstændingen sammen med Black Friday, så der var – melder flere butikker – trængsel og alarm hele dagen. Ikke mindst hos Schreiners boghandel, som kunne notere ny rekord for antal ekspeditioner på en dag. Tillykke med det. Og tillykke til de mange frivillige spejdere, som gik i fakkeltog og fristede med bålstegte pandekager. Og hurra for Kulturhuset Industrien, som endnu engang var ramme om musikskolens walk-in-koncert, bogsalg, plakatsalg, introtilbud til Kulturhusets mange muligheder, ja og som bød på varm gløgg. 

Denne liflige drik kunne også fås i Bredgade, hvor man tillige kunne stille sulten med grillpølser og gullaschsuppe. Sidstnævnte fristede Fyns Gourmetkød med, ligesom Bredgades nye slagtertilbud også bød på smagsprøver på øl og pølser. 

Tilbage er kun at glæde sig over, at vejrguden, der ellers havde sendt regn ind over byen om eftermiddagen, til sidst artede sig, så vi kunne lade paraplyerne blive derhjemme. Men næste år må guderne godt betænke os med lidt sne, så kære vejrguder: Er det en aftale?

Del denne historie på: