Vi skal spille hinanden gode

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Totalbanken og AB Håndbold har netop indgået samarbejdsaftale

AB Håndbold har de senere år været på en god rejse, som netop har ført herreseniorerne op i 3. division, og inden længe kan dameseniorerne gøre herrerne kunsten efter, forudser Preben Andreasen, der er medlem af AB Håndbolds forretnings- og sponsorudvalg. 

Nok så interessant kan klubben fortælle om øget medlemstilgang. 

– På trods af coronaen er medlemstallet på et par år vokset fra 240 til 400, og det gælder faktisk alle hold fra U11 og opefter, så vi er både en elite- og en breddeklub, siger Preben Andreasen.

Især sidstnævnte finder Totalbankens Aarupfilial interessant. 

– Vi ønsker at bidrage til at foreningslivet har et stærkt fundament, for et godt foreningsliv er noget som børnefamilier lægger vægt på, når de er på udkik efter en bolig. Vores interesse som bank er, at folk slår sig ned i Aarup og som sådan kan det øge vores kundegrundlag, siger filialdirektør Claus Lyngbakke.

Preben Andreasen finder, at AB Håndbold både er synlige og tager del i bylivet fx med Frøcup og via deltagelse i open-by-nights i Aarup. 

– Jeg mener, at vi – AB Håndbold – har samme værdigrundlag som Totalbanken, siger Preben Andreasen, der derfor rettede henvendelse til Totalbanken om et muligt samarbejde. 

Efter at have holdt flere møder har AB Håndbold og Totalbanken i Aarup indgået en samarbejdsaftale, som bl.a. indebærer, at Totalbanken på klubbens generalforsamling uddeler og betaler præmier til årets trænere og spillere, samt bidraget til ”Braget i hallen”. 

– Braget i hallen er to showdage, hvor vi har røgkanoner, lysshow med meget mere, som man oplever det i den bedste række. Det giver spillerne – også udeholdets – en god oplevelse og det gælder også for tilskuerne. Totalbanken vil blive eksponeret på infoskærme og kan også på anden vis være til stede ved de to brag, fortæller sponsorudvalgsmedlem Henrik Andreasen. 

– Jeg er glad for at klubben ikke bare bad om at få en check, men var interesseret i et aktivt samarbejde, for det gælder om, at vi skal spille hinanden gode, siger Claus Lyngbakke. 

Samarbejdet vil også gælde på andre områder, hvor detaljerne ikke er faldet på plads endnu. 

Samtalen gælder for et år og skal så evalueres. 

– Når det er sagt, gælder, at vi – klubben og banken – håber, at der bliver tale om et langvarigt samarbejde, siger Claus Lyngbakke. 

Del denne historie på: