Vi håber på mere gang i billetsalget til lørdag aften, der er kæmpe Auktion for ca. kr. 50.000,-

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Kaffe-kagebord på Hotel Aarup Kro, kvindeaften på Kulturhuset Industrien samt aktiviteter i Bredgade

Byens butikker varmer op til ”Lyserød lørdag” 8. oktober ved at sælge balloner, hvor der gemmer sig præmier. 

Ballonerne koster en flad halvtredser. 

Aarup Kirke

Aarup Kirke holder snigpremiere på den lyserøde lørdag med en koncert i Aarup Kirke, hvor Anton Lundsgaard og hans akustiske trio træder op. 

Lørdag den 8. oktober klokken 9.30 – 14 holder Aarup Handelsstandsforening gågade i byen. 

Aarup Løbeklub

Aarup Løbeklub arrangerer et stjerneløb, Teater Gyda viser, hvad gadeteater er fra klokken 11.30, mens Assens Musikskole underholder et par timer i teltet, som bliver rejst i Kirkegade. Børn under 12 kan stille op til gratis ansigtsmaling, måske kan de også gnaske en burger i sig, for McDonald’s i Aarup bidrager til festen med 200 gratis burgere til børn under 12. Også Aarupskolen er på gaden, mens de lokale spejdere laver snobrød.

Fyns Gourmet griller på gå-gaden.

Kaffe-kagebord

Hotel Aarup Kro er gået sammen med Brødkrummen og byder på kaffe-kage-bord på hotellet i to omgange, klokken 14-15 og klokken 15-16. 

Billetter kan allerede nu købes i butikkerne Shape Intercoiffure, Butik Solvej, Bog&Ide, Kop&Kande samt Guldsmed Fangels.  

Voksne skal af med 50 kroner, børn under 12 skal af med det halve.  Udover kager kan deltagerne håbe at vinde en af mange gevinster, som der trækkes lod om i løbet af eftermiddagen. 

Kvindeaften

Kulturhuset Industrien åbner klokken 18 dørene til en ”lyserød kvindeaften”, hvor der venter deltagerne en let anretning og et par glas vin, amerikansk lotteri, auktion, borgmester Søren Steen Andersen (V) på slap line og underholdning med Maria Ranum, kendt fra X-factor. Og så får deltagerne også en surprice. 

Billetprisen er 275 kroner, og billetter kan allerede nu købes i butikkerne Shape Intercoiffure, Butik Solvej, Bog&Ide, Kop&Kande samt Guldsmed Fangels.  

De handlende sætter gevinster for 50.000 kroner på spil, gevinster som udloddes bl.a. på billetterne. 

Alle indtægter går ubeskåret til ”Støt Brysterne”.

Del denne historie på: