Vi fik sluppet det kreative løs

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

75 til halloween på Possementen

Spøgelser, gespenster, skeletter, kryb og underlige væsener fra en anden verden havde søndag 30. oktober indtaget Possementen – de kreative værksteder i Aarup. 

Igennem en labyrint af lokaler, op ad en trappe, igennem nye lokaler med nye uhyggelige væsener og ned ad en trappe til den forløsende café med kaffe og kage var søndagens oplevelse for ca. 75 børn og voksne, som sagde ja til halloween på Possementen. Oven i hatten fik de også set, hvad pengeskabet rummede – nemlig et skelet, som dog pænt blev liggende på bunden af skabet. 

De frivillige, som har sat sig for, at omdanne den gamle administrationsbygning til kreative værksteder, havde lagt deres kreative evner sammen og fået skabt et vaskeægte horror-house. 

– Tanken med Possementen er at få skabt et kreativt hus, så det Halloween var en chance for os til at slippe det kreative løs, og det var en helt ny fornemmelse, fordi vi indtil da har brugt tiden og kræfterne på at søge fonde, få toilettet til at fungere, rydde op og gøre rent. Så alene af den grund var det en succes for os. Og så er det også flot, at der kom 75 forbi, siger formanden for Possementen, Henrich Svendsen.

Del denne historie på: