– Vi er mega godt tilfredse

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Lyserøde aktiviteter i Aarup bidrog med mindst 85.000 kroner til ”Støt brysterne”

De handlende i Aarup har tradition for at samle ind til ”Støt brysterne”, men aldrig på den skala, som var gældende for dette års lyserød-lørdag-aktiviteter. 

– Vi er mega godt tilfredse, siger en af tovholderne frisør Bettina Kingo, Shape Intercoiffure.

– Vi har kun fået positive tilbagemeldinger og er glade for opbakningen. Vi er glade for, at kirken bød ind med en koncert torsdag aften, og vi er glade for de foreninger, som bød ind med aktiviteter. Så vi er klar igen til næste år, har vi talt om. 

For de handlende blev det en travl uge, for der skulle pyntes op og sælges balloner inden det hele kulminerede lørdag med Open By Night, kaffe-kagebord på Hotel Aarup Kro og kvindeaften på Industrien. 

Mange butikker fik udsolgt af balloner, kan Bettina Kingo fortælle. 

Også Aarup Løbeklub kom i mål. Løbeklubben havde arrangeret et stjerneløb, hvor deltagerne skulle hente røde balloner forskellige steder i byen, i alt 270 – og for hver ballon, som løberne fik hentet, udløste det et sponsorbidrag på 10 kroner. 

– Vi fik hentet samtlige balloner ind, kunne løbeklubben fortælle og dermed kom der 2.700 kroner hjem til Støt Brysterne.

Tirsdag formiddag kunne Bettina Kinogo melde, at en foreløbig optælling viste et overskud på ca. 85.000 kroner til ”Støt Brysterne”.

– Det bliver lidt større, når jeg får resultatet fra de sidste butikker, så jo vi er mega godt tilfredse, siger Bettina Kingo.

TAK til alle vores sponsorer i forbindelse med Lyserød uge

Hotel Aarup Kro

Vinum

EK salg

Baki

Bog & Ide Aarup

Vissenbjerg bageri

Lunds garn

Holy Bean

Bilhuset Thybo

Tempur

Aarup Fysioterapi & Træningscenter

Frøbjerg Festspil

Hofstra & Wagner

Carl Hansen & Søn

LG Whiskey

Shape Intercoiffure

Kop & Kande Aarup

P.A. Service

Ørgaards Fodklinik

Salon Cut & Move 

Vissenbjerg Storkro

Vissenbjerg Terrariet

Total Banken Aarup

Stark Aarup

Aarup Tandlægerne

Markussen Sport

Meny Aarup

Hårsaksen

Cykelsmeden Aarup

Surdejsbrødet

Din Tøjmand

Butik Solvej

Rema Aarup

Butik Mic´hel

Beauty by Hirsch

McDonald´s Aarup

Aarup private børnehave

Garniture garn

Pan Massage

Susanne M, Ejby

Brødkrummen

Netto Aarup

Elmbo

Guldsmed Fangels

Folkebladet

Rettidig omhu betaler sig. Er du i tvivl, så spørg uddeler Palle Knudsen i Dagli’Brugsen i Vissenbjerg.

Før jul, hvor ingen i Vissenbjerg og nærmeste omegn havde set bare et snefnug i flere år, købte Dagli’Brugsen et parti bobslæder. Det var førstemanden, som var faldet over et godt tilbud, fortalte Palle Knudsen dengang til Folkebladet.

Torsdag – dvs. dagen efter at sneen væltede ned over Højfyn – ringede jeg til Palle Knudsen, for at høre om han fortsat havde bobslæder. Det havde han ikke – og jeg var oven i købet sent ude.

– Vi fik solgt bobslæderne, da den første sne faldt – det var vist omkring jul, eller var det nytår, fortæller Palle Knudsen.

– Vi fik også solgt dem, som samlede støv hos SuperBrugsen i Søndersø (der ejer Dagli’Brugsen Vissenbjerg, red. ), så Jens (førstemanden, red.) var glad, siger Palle Knudsen med et lille smil.

Det kraftige snevejr har fået mange til at spørge efter bobslæder, men nu må Palle Knudsen desværre vende tomlen ned.

– Det er simpelthen ikke muligt at få bobslæder lige nu – og det skyldes, at der ikke har været snevejr i flere år, siger Palle Knudsen.

Del denne historie på: