Totalbanken i gavehumør: Iværksættere kan få kontormøbler ganske gratis

Aarup

9. marts 2022

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Åben garage den 17. marts klokken 16-18 på Holmelund 32 i Aarup 

Totalbanken er rykket ind i Cortex Park ved Odense Universitet med sit erhvervscenter og privatkundeafdelingen Odense M og købte i den anledning nyt inventar og arbejdsstationer til de ca. 30 ansatte, der skal arbejde der. 

Det betyder, at Totalbanken har fået en del møbler i overskud, som hæve-sænkeborde, reoler, skabe, en enkelt kopimaskine, en mønttæller med indbygget box, mødeborde, kontorstole og almindelige stole samt grafik og malerier til at hænge på vægge. 

Møblerne har været i brug navnlig i det tidligere erhvervscenter og afdelingen i Lille Gråbrødre Stræde i Odense, som flyttede til Cortex Park, da pladsen var blevet for trang. 

– Det skulle jo nødigt gå til spilde, for selv om nogle af møblerne måske er 10-15 år gamle, så fungerer de. Derfor har vi besluttet at forære møblerne væk til iværksættere og virksomheder på Høj- og Vestfyn, siger fonds- og likviditetschef Bo Knudsen. 

Møblerne står lige nu opmagasineret i en garage i det tidligere Obelitz-kompleks, Holmelund 32 i Aarup. 

– Vi holder åben garage torsdag 17. marts klokken 16 til 18. Interesserede iværksættere kan bare møde op i det tidsrum. De behøver med andre ord ikke melde deres ankomst.  Vi forærer så møblerne væk efter først til mølle-princippet, siger Bo Knudsen. 

Del denne historie på: