Tør du prøve kræfter med Klakkebjerg?

Aarup

11. marts 2022

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Aarup Løbeklub er for første gang med som arrangerende klub i den fynske crossløbsserie og har planlagt et par kuperede ruter omkring Klakkebjerg til løbet 13. marts.

Klubben har lagt to ruter, en kort på 3,8 kilometer og en lang på 7,6, og ruten går hele vejen op på toppen af Klakkebjerg, hvorfra der i klart vejr skulle være udsyn til Lillebæltsbroen.

– Vi glæder os til for første gang at byde løberne velkomne til et helt fantastisk naturområde ved Klakkebjerg og Brende Å og håber, at de er friske på at komme til vores lokalområde og prøve kræfter med den nye cross-rute, siger Inge Thorup fra Aarup Løbeklub i en pressemeddelelse.

Julie Faurholt Pedersen, der er løbekonsulent hos DGI Fyn understreger, at løbene er for løbere i alle aldre og på alle niveauer, og at der blandt de forhåndstilmeldte er både børn og voksne, hyggemotionister og konkurrenceløbere.

I år er der mere fleksibilitet i tilmeldingen. Ved at melde sig til på www.dgi.dk/crossløbfyn kan man melde sig til helt frem til klokken 9.15 på løbsdagen for 60 kroner pr. løb. Den arrangerende klub sørger for, at der efter løbet er kaffe og kage. 

Del denne historie på: