To uger med jubilæumsaktiviteter

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Effekter fra en svunden tid, kødbanko, vin- og ølsmagning, gratis blomster, gratis  is og gratis slushice til alle børn, konkurrencer om gevinster, bake-off smagning og et afsluttende jubilæumsmarked. 

Jo, Mette Krag og Poul Kartman er for alvor kommet i jubilæumshumør, så Krag-familiens første 100 år som købmand i Aarup bliver fejret i to uger. 

Tirsdag 8. august mellem klokken 15 og 18 byder Meny på gratis blomster, flag og balloner, og så kan de besøgende den dag – og i øvrigt i de to jubilæumsuger – gå på opdagelse i minimuseet med gammel købmandsdisk og andre effekter fra dengang Meny hed Chr. Kragh og var en købmandsgård, der også handlede med tømmer, fyringsolie og grovvarer. 

Smagsløgene bliver for alvor kildet, når Meny byder på vinsmagning både torsdag 10. og fredag 11. august, hvor deltagerne i øvrigt også bliver budt på andre smagsprøver. 

Lørdag 12. august frister Meny med en bakeoff-smagedag.

Tirsdag 15. august klokken 18-20 bliver Meny til en sand ølstue med ølsmagning, en let anretning og goodiebags på programmet. 

Jubilæumsmarked

Fredag 18. august slutter jubilæumsaktiviteterne med et brag af et jubilæumsmarked på Menys parkeringsplads, hvor børnene kan tumle sig i en hoppebord og møde en ballonmand. Forældre og andre voksne vil sikkert besøge ølvognen, lytte til musikken, gå ombord i den helstegte pattegris og se deres by fra siloens top.  På Folkebladets jubilæumssider kan man se flere fotos taget fra siloens top tilbage i 1960’erne og 1970’erne.  Siden da har Aarup ”City” undergået store forandringer, som man kan forvisse sig om fra siloens top. Helt sikkert jubilæumsmarkedets højdepunkt. 

OBS For at deltage i ølsmagning og besøge siloens top, skal billetter købes på forhånd. 

Del denne historie på: