Tilbud fra Vestfyns Teater: En tur i himmelsengen

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Himmelsengen – en lun, humoristisk og bevægende hyldest til livet – kan opleves i Kulturhuset Industrien i Aarup tirsdag 25. oktober klokken 20.

I forestillingen møder publikum Enkefru Wøbbe, der har levet et rigt liv med alle dem, hun har elsket, men som for længst er døde. Velsignet er det at blive tildelt et langt liv på jord. Forbandet er det, når døden henter de andre én efter én og efterlader den sidste i mindernes land.

Men nu er tiden kommet. Hun har fået flere tydelige tegn: Himlen faldt ned, fuglen fløj sin vej, og der var tilbud på sokker nede i den lokale: 30% uld.

Så om lidt vil himlens porte åbne sig, og en rullende trappe af det pure guld vil hente hende op til alle dem, der tog afsted før hende.

– Himmelsengen er en universel, vedkommende fortælling, der sætter livets barske og vidunderlige realiteter på spil – med lun humor og poesi, skriver arrangøren, Vestfyns Teater i en pressemeddelelse. 

– Bodil Alling og Hans Rønne er ikke verdensberømte, men de burde være det, mener Vestfyns Teater 

Publikum vil opleve Bodil Alling som en vital og vidunderlig 40-års jubilar, der efter forestillingen gerne tager en snak med publikum. Hun har skrevet teksten sammen med Hans Rønne, der også instruerer. Desuden medvirker musiker Søren Søndberg. 

Billetter købes som altid via vestfynsteater.dk eller mail@vestfynsteater.dk eller tlf. 30 28 29 65

Del denne historie på: