Tilbage til barndommens land

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Lasse Helner med band giver koncert i Industrien 4. februar

Lasse Helner, som blev født i Aarup i 1947, vender tilbage til barndommens land sammen med sit band, for lørdag 4. februar klokken 20 at give koncert i Kulturhuset Industrien, Bredgade 73-75, Aarup. 

– Lasse Helners musikalske karriere er lang og betydningsfuld, skriver arrangøren, Musik På Industrien i en pressemeddelelse. 

Uddrag af karrieren

 I 1964 dannede Lasse Helner bandet The Baronets, og det blev starten på en livsbane, hvor musikken blev en livsstil og en levevej med pladeindspilninger, TV og radio, teaterforestillinger, engagementer i udlandet og turnéer rundt i Danmark og meget, meget mere.

Lasse Helner har spillet opvarmningskoncerter for store udenlandske grupper som The Who, Kinks, Pretty Things, Procul Harum, Bee Gees, Jethro Tull, New Yardbirds (Led Zeppelin) med flere. 70’erne bragte Moondust med Jørn Mader, det første soloalbum og musik til Tove Ditlevsens ”Pigesind” sunget af Mathilde.

Derefter 45 år som Lasse & Mathilde med et hav af udgivelser og koncerter i ind- og udland. 

Lasse Helner modtog en DMA for bedste Countryalbum i 2006 og igen i 2007 for Dreamtime og Hot Nights in Memphis.

Til koncerten vil Lasse Helner blive bakket op af et velspillende og yderst kompetent band, som også medvirker på det nyeste album “Over The Hill – Still Got The Thrill”, nemlig Kell Dalager (keys, hammond og kor), Thomas Bundgaard (guitarer, banjo og kor), Nils Bo Poulsen (trommer og percussion) og Torben Grønning (bas). 

Billetter kan fås på Musik På Industriens hjemmeside: mpia.dk.

Del denne historie på: