Tidlig julegave til børn og unge: Ta’ til koncert med Micky Skeel for 50 kroner

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Fredag 18. november klokken 20 på Kulturhuset Industrien

Hvor mange koncertsteder kan man nøjes med at slippe en flad halvtredser for at opleve en klasse A hitmager?  Uendelig få.  

Kulturhuset Industrien tilhører dette unikke mindretal. For fredag 18. november kan børn og unge under 18 nøjes med at betale 50 kroner for at komme til koncert med Micky Skeel. 

– Vi ved at Micky Skeel har en stor fanskare blandt unge, så vi synes det var på sin plads at lave koncerten ekstra billig for dem, skriver arrangøren, Musik På Industrien i en pressemeddelelse.

– Hvis du er over 18 må du betale den sædvanlige pris, men det går vel nok når du kan invitere børn eller børnebørn med til en billig musikoplevelse på Musik På Industrien i Aarup.

Micky Skeel har gennem de sidste 10 år været en integreret del af den danske musikbranche, men også af den internationale som en anerkendt sangskriver.

 Micky’s første store kommercielle succes blev skabt da han var medlem af gruppen, PULS, gennem mega-hittet, “Dope” med Ole Henriksen. Her var Micky kun 20 år gammel og på rekordtid turnerede han på størstedelen af Danmarks natklubber og festivaler i fire år.

Herefter udgav han som soloartist “Kys Ham Nu”, der fik guld og hittede stort på både radio og streaming.

 I år 2017 valgte han at flytte til Los Angeles for at arbejde som sangskriver. Som sådan har han blandt andet skrevet en sang til Måns Zelmerlöw, som gik nr. 1 i Frankrig, men også mere garvede musikere, som Cliff Richard.

 Efter et par år vendte han så tilbage på dansk og udgav nummeret ”Hvis Bare Jeg Kunne Se” som gik viralt på facebook med mere end 1 million visninger på to uger. Siden da er det blevet til tre danske singler, senest ”Kære Julemand”, der blev den mest delte julesang i 2021.

 – I 2022 udkommer hans danske debut-album, for han er nu klar til at samle sine største hits samt nyeste sange til et live-set, som med garanti vil appellere til fællessang på tværs af generationer, tror Musik På Industrien. 

 Billetter fås som altid på mpia.dk og i døren på dagen.

Del denne historie på: