Tennissportens dag i Aarup

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Lørdag 30. april inviterer tennisklubber landet over til en dag i tennissportens tegn. Én af dem er Aarup Tennisklub

Som led i den landsdækkende event Tennissportens Dag inviterer Aarup Tennisklub alle interesserede til at lægge vejen forbi klubbens baner på Stadionvej 1a til en dag med  tennisspil, sjove aktiviteter og hygge fra kl. 10 – 14. Det er gratis at deltage, og gæsterne kan kvit og frit låne ketsjere og bolde.

Tennis er for alle!

  Til Tennissportens Dag får alle mulighed for at prøve at spille tennis, fortæller Lars Fuglsang, der er kontaktperson for Aarup Tennisklub. 

– Alle er velkomne og alle kan være med – uanset alder, og om man har prøvet at spille før. Vores dygtige trænere står klar til at hjælpe deltagerne godt i gang på banerne, og man kan høre nærmere om klubbens mange tilbud.

Perfekt til den travle familie

– Tennis passer perfekt til den travle familie, fordi man bare kan tage ned og spille når det passer ind i hverdagen. Man er ikke bundet af bestemte ugentlige træningstider som eller afhængig af en masse andre spillere, siger Træner Claus Melander.

Prøv tennis lørdag 30. april

Aarup Tennisklub står sammen med Bevæg dig for livet – Tennis, herunder DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund bag arrangementet. Projektleder i Bevæg dig for livet – Tennis, Lorenz Sønderby, siger: 

– Med Tennissportens Dag præsenterer vi de mange glæder og fordele, der er ved tennis. Tennis er blandt andet mere gavnligt for helbredet end mange andre fritidsaktiviteter, det er en fleksibel sport at gå til, og man kan sagtens spille tennis sammen som familie på tværs af generationer.

Yderligere info om Aarup Tennisklub og Tennissportens Dag: 

Lars Fuglsang på telefon 20 24 66 69 eller på mail kontakt@aaruptennisklub.dk

Del denne historie på: