”Stort i Småt-udstilling” i Galleriet

Aarup

27. november 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Traditionen tro er årets sidste udstilling i Galleriet ”Stort i småt”, som kan ses i december, ja faktisk til og med 2. januar 2022. Galleriet er en del af Kulturhuset Industrien, Bredgade 73-75 i Aarup. 

De fleste af udstillerne er kunstnere, som har haft en udstilling i Galleriet før, men i år vil der være enkelte deltagere med, som er helt nye; men udstillingens ide er den samme. Her vises kun små ting og ingen billeder er over 25×25 cm. Her bliver man mødt af akrylbilleder, akvarel- ler, vævede billeder, keramik, skulpturer, genstande lavet af skind og filt samt smukke sølvsmykker og spændende kort.     Alt i alt en broget og mangfoldig samling med noget for enhver smag.

Det skriver Galleriet i en pressemeddelelse.

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid, og repræsentanter fra kunstforeningen vil være til stede de to første lørdage, den 4. december og den 11. december, imellem klokken 11 og 14, hvor det også er muligt at afregne og få sine indkøb med hjem. De øvrige dage bruges det sædvanlige system med den røde mærkat og en seddel i kassen, når man ønsker at købe. 

Fernisering 2. december klokken 17.

Børnebilleder kan afhentes  

– De børn, som malede billeder den 12. september har været udstillet og kan hentes ved ferniseringen.

Del denne historie på: