”Stikprøver af hverdagens hvileløse koncentration”

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Torsdag 16. marts  giver Musik På Industrien i Aarup rockentusiaster fra nær og fjern chancen for at møde Steen Jørgensen, kendt blandt andet fra Sort Sol i en ny spændende konstellation med Marina Botes. Koncerten holdes på Industrien i Aarup og vær opmærksom på at det denne gang er en torsdag aften du kan få en stor musikoplevelse, skriver Musik På Industrien i en pressemddelelse.

Jørgensen/Botes er lyden af et excentrisk møde omkring klaveret, hvor de dansksprogede sange er opstået.

 Den anden halvdel af duoen, Marina Botes er et ubeskrevet blad på den danske musikscene. Med Marina Botes’ baggrund i klassisk og kirkemusik i Sydafrika og Steens karakteristiske stemme opstår et særpræget univers, som både er personligt, melodisk og gådefuldt. 

Duoens originale lyd har stærk inspiration i adskillige genrer, der trækker tråde til både fortiden og fremtiden, men mødes i et nutidigt lydbillede centreret omkring Steen Jørgensens umiskendelige rå vokal. 

De nye sange, der af Jørgensen/Botes beskrives som ”stikprøver af hverdagens hvileløse koncentration” kan opleves live når duoen tager på en omfattende turné i Danmark i februar og marts 2023. Til koncerterne vil man også kunne høre sange fra Steen Jørgensens imponerende karriere som forsanger i Sort Sol og senere som solist.

På turnéen udvides besætningen med musikerne Rune Kjeldsen og Jakob Høyer.

Billetter kan som altid købes på mpia.dk  eller ved indgangen.

Del denne historie på: