Skotske Mànran gæster Musik På Industrien i Aarup

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Lørdag den 4. marts kl. 20

Garanti for en fantastisk oplevelse, når den multiprisvinde skotske gruppe Mánran giver koncert i Industrien lørdag 4. marts klokken 20. Det lover arrangøren, Musik På Industrien. 

Mànran har tilbragt over 10 år i hjertet af den skotske traditionelle musikscene. Bandet, der er internationalt anerkendt som et af de mest ikoniske og respekterede skotske folk-hybridbands i dag, viser ingen tegn på at skrue tempoet ned, men fortsætter med at skubbe grænser og udforske nyt musikalsk og geografisk territorium hvert år, med deres opløftende og unikke koncerter. Det skriver Musik På Industrien i en pressemeddelelse.

Med tre enormt succesfulde studiealbum bag sig, lancerede Mânran deres nye album Urar (‘frisk’ eller ‘blomstrende’) i slutningen af 2021, og afslørede en ny og spændende lyd, der har begejstret både fans og kritikere.

– Mànran har tidligere gæstet Danmark, både på turne, men også gentagne gange på Tønder Festival, og koncertoplevelsen er lige fantastisk hver gang, om man er 5 eller 95, lyder det fra Musik På Industrien.

Konstellationen har ændret sig, siden sidst Mànran besøgte Danmark. Aidan Moodie – der har besøgt Danmark flere gange med Gnoss, og som også svinger guitaren for Iona Fyfe – er ny på guitar. Og så har d’herrer tilføjet en helt ny dimension med sangerinden Kim Carnie på vokal. 

– Bandet lyder stadigt som Mànran – om muligt bare endnu bedre, konkluderer Musik På Industrien.

Del denne historie på: