Singing in the Rain – på Sanggaards Plads

Aarup

1. august 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Tæt på 500 til lørdagens Singer Songwriter Festival

Sjovt nok var det gamle musicalhit fra 1929 ”Singin’ in the Rain” ikke på spillelisten hos nogen af de kunstnere, som optrådte ved dette års Singer & Songwriter Festival.

Det ville ellers have understreget, at festivalen fik sin del af nedbøren over Fyn, for det stod ind i mellem ned i stænger, navnlig da Aura Dione gik på scenen omkring klokken 14.

Regnen lagde dog næppe nogen dæmper på fornøjelsen. Op i mod 500 publikummer var mødt frem og de oplevede en veloplagt Aura Dione samt de to musikere, der leverede lyden til hendes store vokal.

  • Efter omstændighederne kan jeg kun være tilfreds, sagde formanden for Musik på Industrien, Henry Petersen til Folkebladet.

Publikum, som kunne skylle musikken ned med fadbamser og sashi-burgere fra Hotel Aarup Kro, mødte følgende kunstnere: Nybo & Ewald, Phillip Lillelund, LMSR, Aura Dione, Simon Kemspston og Barrow Akustik.

Musik på Industrien har netop udsendt sit program for det næste godt og vel halve år. Den første koncert bliver med Isam B med band, som indtager Industrien den 11. september.

Del denne historie på: