Silas Bjerregaard, én af landets største stemmer kommer til Aarup

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Efterårets første koncert hos Musik På Industrien kalder på sjæl og nærvær

Når Silas Bjerregaard på fredag den 16. september går på scenen i Kulturhuset Industrien kan du forvente en intim aften i selskab med, nok én af de største stemmer og bedste fortolkere, vi har i landet. Det skriver arrangøren, Musik På Industrien i en pressemeddelelse.

Som tidligere frontmand for det anmelderroste band Turboweekend, har han fængslet publikum år efter år ved utallige koncerter på landet allerstørste scener, og bevist at han mestrer det kraftfulde og dramatiske, såvel som det allermest intime.

 I Toppen af Poppen 2018, prøvede han for første gang kræfter med det danske sprog i fortolkninger af bl.a. Søren Sko (Delfinpigen), og Annika Aakjær (Jeg Gi’r).

I 2020 udgav han sin første ep på dansk, med titlen Skygger For Solen, som Gaffa kaldte en ”Solid debut”.

Under Corona sang han for i Danmarks stuer til flere at DR’s fællessangsindslag. 

Samme sommer imponerede han i programmet Sommertogtet med sin smukke sang ”Du Må Ikke Gå” (oversat fra Jacques Brels uforglemmelige ballade Ne Me Quitte Pas), som også vil kunne høres til koncerten.

Silas medbringer sin faste wingman, Carl-Erik Riestra på guitar og kor.

Udover sine egne numre på dansk, medtager Silas også sine mest populære fortolkninger fra Toppen af Poppen, og et par af de bedste fra Turboweekends arkiv, så der er lagt op til en aften fuld af sjæl og nærvær.

Efteråret byder på flere store oplevelser hos Musik På Industrien i Aarup. Kig ind på mpia.dk hvor du kan læse mere og købe billetter til koncerterne.

Del denne historie på: