Sikker på gevinst

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Juletilbud i Aarup: Handel lokalt og få en gavekurv oven i handlen

Køb en lottokupon til 50 kroner, og du skal være svineheldig for bare at vinde 22 kroner. 

Køber du derimod et stempelkort til Aarup Handelsstandsforenings julearrangement, er du sikker på at vinde en gavekurv med alskens lækkeriet til en værdi af 660 kroner. 

Du skal nemlig blot i ugerne op til 23. december handle i 10 af de Aarup-butikker/klinikker med videre, som deltager i arrangementet. 

Du skal også handle for minimum de beløb, der står angivet på stempelkortet, fra 400 kroner til 1200 kroner og sørge for at få butikken til at sætte sit stempel på kortet. 

– Når vi siger, at deltagerne er sikre på gevinst, er det fordi man jo vil foretage 10 forskellige indkøb i løbet af de 7-8 uger, som konkurrencen varer. For indkøb kan være alt fra dagligvarer i Meny til maling hos Stark, et tandlægebesøg, en tur hos kiropraktoren, en kasse vin hos Langli Vin, og sådan kunne jeg blive ved. Men selvfølgelig, hvis du vælger at handle i en anden by end Aarup, kan du ikke vinde en gavekurv, fortæller Peter Brogård fra Fangels. 

Julearrangementet, som beskrevet ovenfor, er nyt initiativ hos Aarup Handelsstandsforening. 

– Jeg tror, vi får aktiveret nye kunder ved at forny os, siger Peter Brogaard. 

Meny, Langli Vin og Kop&Kande står for at lave gavekurvene, og man vælger selv, hvilken af de tre kurve man ønsker. 

Flere butikker – bl.a. Fangels – vil udstille en eller flere gavekurve, sådan at kunderne kan se, hvad de kan få, når de har fået udfyldt stempelkortet med 10 stempler.

Julearrangementet bliver også til en sikker gevinst for Aarupspejderne, for indtægten ved salg af stempelkort – 50 kroner – går ubeskåret til Aarupspejderne, som tak for at de altid bakker op om aktiviteterne i Aarup by, som Open By Nights, juletræstændinger og medborgerdage. 

Del denne historie på: