Schreiners Bog & Ide holder søndagsåbent for at støtte Børns Vilkår

Aarup

23. marts 2022

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

10 procent af omsætningen søndag den 27. marts går til landsindsamlingen

Når du søndag 27. marts køber en bog, legetøj, kontorartikler, kosmetik eller en rygsæk i en af Schreiners Bog & Ide butikker, der i øvrigt også er med i Legekæden, donerer Schreiner-butikkerne 10 procent af omsætningen denne dag til BørneTelefonen.

– Vi holder ekstraordinært søndagsåbent 27. marts  i forbindelse med Børns Vilkårs landsindsamlingen, og de 10 procent gælder hele omsætningen, altså alle de varer, vi har i butikken, fortæller Majbritt Nielsen, der er butiksleder i Aarup-butikken. 

Børns Vilkår samler i år ind til at kunne hjælpe flere børn og unge på BørneTelefonen, der har eksisteret siden 1987. 

– I år samler Børns Vilkår også ind til, at vi helt ekstraordinært kan udvide BørneTelefonen til også at kunne rådgive de krigsramte børn og unge, der kommer til Danmark fra Ukraine, på ukrainsk, skriver Børns Vilkår i en pressemeddelelse. 

– Hver dag kontakter børn og unge BørneTelefonen, fordi de bliver svigtet af dem, der burde passe på dem. De søger hjælp hos de frivillige rådgivere og fortæller om dét, der gør allermest ondt – fx vold, selvmordstanker, ensomhed og nu også om krigen i Ukraine. 

Sidste år fik BørneTelefonen det højeste antal opkald nogensinde, nemlig 55.300. 

BørneTelefonen har åbent alle dage året rundt. 

De indsamlede midler ved 2022-indsamlingen vil bl.a. gå til at drive og udvikle BørneTelefonen, herunder rekruttering og uddannelse af flere frivillige. 

Del denne historie på: