Scankab Cables har lagt 3.500 kvadratmeter til

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Første etape af nyt domicil indviet med åbent hus

Ketchup-effekt kalder man det, når stilstand bliver afløst af pludselig, voldsom vækst, sådan som man kan opleve det, når man forsøger at få ketchuppen til at forlade flasken. 

Billedet er dækkende for Aarups industriområde ved Taarupparken. I årevis lå området øde hen, men så begyndte Taarupparken Aps, som Morten Rasmusen er medejer af, at opføre en række store haller på den forreste del af arealet – og inden den sidste hal var taget i brug, var  Scankab Cables i gang med at opføre et nyt og større domicil på det øvrige område. 

Også det projekt står Morten Rasmussen bag, nemlig i sin egenskab af direktør for Scankab Cables, som han i sin tid var med til at stifte sammen med sin kone Anke Hofstra Rasmussen.

Fredag holdt Scankab Cables åbent hus i første etape af det nye domcil, som er to haller på tilsammen 3.500 kvadratmeter. 

Senere følger flere haller og en administrationsbygning, sådan at det bebyggede areal bliver på forventeligt 15.000 kvadratmeter. 

Med andre ord  flere åbent hus med tilbud om kolde øl, varme pølser og ribbensandwiches – og må man antage flere arbejdspladser og flere skattekroner til Assens Kommune. 

Del denne historie på: