Sangene kommer fra hjertet

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Peppermint B spiller på Industrien i Aarup 5. november 

Peppermint B med det borgerlige navn Steffen Westmark giver koncert på Industrien lørdag 5. november. 

Steffen Westmark er identisk med den karismatiske forsanger i bandet ”The Blue Van”, som i 2022 fejrer 25-års jubilæum.

– Steffen Westmark er aktuel med et album, der danner grundlag for efterårets turné. Han har fordybet sig og skrevet sange fra hjertet – det er ren parfume, skriver arrangøren, Musik på Industrien, i en pressemeddelelse.

– Jeg har brugt de sidste to år på at strikke det her album sammen. Det der startede som en ide, om at blive bedre til at producere voksede sig hurtigt til en vision om at lave et album helt fra bunden og lave alt selv, fortæller Steffen Westmark.

– Ideen var at være så ærlig som mulig i musikken og tekstuniverset. Det har også gjort, at pladen er blevet meget umiddelbar og fri for selvcensur. Teksterne er nedfældet i det øjeblik, hvor ideen og situationen er opstået, siger Steffen. 

Det er sange om bl.a. at svømme i havet for at blive nulstillet, om at bearbejde at miste venner og smukheden i hverdagen. Det musiske univers er blevet akustisk orienteret og håndspillet, så det komplementerede ærligheden i teksterne. 

– Jeg vil gerne teste et anderledes format end det klassiske band-set up. Sangene egner sig godt til at stå alene, kun akkompagneret af hvad fire hænder kan spille på.

Jeg er selv stor fan af “storyteller-formatet”, hvilket er det, jeg kommer til at teste. Så at koncerterne afspejler den ærlighed, som albummet har, siger Steffen.

Musik På Industrien har valgt at gøre denne koncert til en Råstofkoncert, som betyder en billetpris på bare 150 kr. Hvis du er medlem af Råstof er prisen endda kun 125 kr.

Billetter fås på mpia.dk og ved indgangen.

Del denne historie på: