Sandelig om ikke det bliver jul i Aarup

Aarup

4. december 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Det var koldt fredag aften, så vi måtte gå os varm, men heldigvis var der nok at gå til, som walk-in-koncerten i Industrien, hvor elever fra Assens Musikskole spillede det bedste de havde lært (og det er ikke så lidt). I foyeren fristede Musik på Industrien med sit nye koncertprogram og et glas gløgg eller to, mens biografforeningen solgte ud af sin beholdning af filmplakater. I øvrigt sådan som traditionen byder. 

Samme tradition betyder også, at selveste julemanden ankommer i hestevogn, mens spejdere og andre godtfolk går i fakkeloptog fra Sanggaards Plads ned til Ny Bolig-torvet, hvor juletræet knejser og venter på, at julemanden med sine magiske evner tænder de mange lys som pryder grantræet. 

Sådan blev det også i år, hvor spejderne dog havde skiftet faklerne ud med en laaaaaaaang lyskæde. Men træet blev tændt og vil lyse op indtil jul. 

Apropos lys, benyttede Meny lejligheden til at sætte lys på Siloen, som fremover hver aften vil lyse op som et vartegn for Aarup som byen med masser af handel og gøgl. Begge dele fik vi i rigelige mængder fredag aften, hvor Mek Pek underholdt med børnehits fra dengang far og mor gik med ble, og hvor Black Friday endnu ikke havde forladt det amerikanske kontinent. Men det var dengang, for fredag aften kulminerede Black Friday sådan for alvor, så dankortene blev svinget, så det var en ren lyst. Heldigvis kunne man glæde sig over indkøbene, alt i mens man fik en kop kaffe og en ostehaps – af den søde slags – hos Bakii Cakes. 

Del denne historie på: