Så’ der teater på Industrien

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

”Alle gode ting” kalder Teatret Møllen sin forestilling, som er en livsbekræftende og humorfyldt monolog med skuespilleren Thomas C. Rønne. 

Anmelderne syntes om forestillingen, som fik lutter fire og frem stjerner, fortæller Vestfyns Teater, som præsenterer ”Alle gode ting” på Kulturhuset Industrien søndag 29. oktober klokken 20. 

”Alle gode ting” er, skriver Vestfyns Teater i en pressemeddelelse, et hjertevarmt og tankevækkende skuespil, der følger historien om en person, der på baggrund af sin mors depression begynder at udarbejde en liste over alle de geniale ting i livet, der er værd at leve for – med alt fra “Kung-fu-is” og “Solskin” til “Alle Star Trek-film med lige numre” – og “At forelske sig”.

Med et vittigt og originalt manuskript tackler ”Alle gode ting” komplekse temaer som mental sundhed, tab og skønheden i hverdagens øjeblikke. Den anmelderroste forestilling er, trods sit alvorlige udgangspunkt, et humoristisk og hjerteligt skuespil. 

Efter forestillingen er der en kort pause, inden Thomas C. Rønne kommer ind i salen igen og deltager i en snak med publikum. 

Billetter købes som altid via vestfynsteater.dk eller ved at ringe til Vestfyns Teater/Bent Damsbo på tlf. 30 28 29 65.

Del denne historie på: