Rom og røverhistorier på Erholm Fødevaremarked

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

L.G. Whisky og Henning Frandsen kalder til ”Gys, grin og en lille en til halsen” torsdag 26. januar

Lars Gregersen ved, hvad det er, han hælder i glassene, når han holder romsmagning eller whiskysmagning eller portvinssmagning, og han holder ikke sin viden for sig selv, så deltagerne bliver klogere på rommen, producenten og oprindelseslandet. Og så giver han nok en lille en, og nok, nok en lille en. Lars Gregersen er med andre ord en ”rigtig guttermand”. 

Da Henning Frandsen var ung, kunne han løbe solen sort (eller også er det pral). Det kan han ikke i dag, men måske kan han tale solen sort. Munden står i hvert fald ikke stille på ham, når det gælder true crime, som i tilfældet Frandsen er gamle danske kriminalsager – gerne fortalt med et twist, ja sådan at deltagerne ind i mellem gyser, når de da ikke ligefrem griner. 

Efterhånden er det blevet til en hulens masse foredrag landet over – i 2022 holdt han således 70 foredrag – men Frandsen kan ikke få nok. 

Og det kan Lars Gregersen heller ikke, så hvorfor nøjes med 20 årlige smagninger, når man kan holde 25, synes at være hans valgsprog. 

Så meget passende er de herrer Frandsen og Gregersen gået sammen om ”Gys, grin og en lille en til halsen” – første gang – torsdag 26. januar kl. 18.30, der holdes på Erholm Fødevaremarked, Karen Borchenfeldtsvej 2 i Aarup. 

Deltagerne får ved ankomsten en sandwich, som Fyns Gourmetkød laver – Fyns Gourmetkød har stand på fødevaremarkedet, derpå vil Frandsen fyre ordkanonen af i en halv times tid, inden Lars Gregersen tager over og præsenterer tre gode rom. 

Aften slutter med salg af de præsenterede rom – og hvad der ellers kan friste på fødevaremarkedet.

Billetprisen er 150 kroner, som inkluderer sandwich, en vand, tre gl. rom og true crime. Tilmelding og betaling på https:/lgwhisky.dk./hef

Del denne historie på: