Røde Kors Aarup samlede 20.385,50 kroner ind til udsatte børn

Aarup og omegn

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Det lykkedes for Røde Kors Aarups nye indsamlingsleder, Jette Kaack, at samle frivillige til 16 ruter i Aarup og omegn til landsindsamlingen søndag 2. oktober. 

Blandt de frivillige var flere unge, der går til konfirmationsforberedelse i Kerte, Skydebjerg og Orte Kirker. 

Resultatet af den tre timer lange gåtur blev 20.384,50 kroner, som i år bl.a. går til ukrainske børn ramt af krig, børn i Yemen og Afghanistan, som sulter, og børn i udsatte familier herhjemme, børn som står uden stærke fællesskaber.

Røde Kors Tommerup

kunne søndag i forbindelse med Røde Kors’ landsindsamling sende 11 indsamlere ud på syv ruter. Det kom der i alt 4296 kroner ud af. Dertil kommer et endnu ukendt beløb indbetalt via Mobile Pay, men det ender formentlig på omtrent det samme som kontantbeløbet, vurderer formand Helle Dalsgaard.

– Vi var heldige med vejret, men desværre var der en del tilmeldte indsamlere, der ikke møde op, fortæller hun.

Lige som tidligere år begyndte dagen med kaffe, te og rundstykker til indsamlerne, denne gang i Røde Kors nye café på Tallerupvej, som er ved at udvikle sig til det samlingssted for aktiviteter, som lokalafdelingen ønsker.

– Vi kunne også byde på frugt og flaskevand både før og efter indsamlingen, siger Helle Dalsgaard, der i den anledning sender en tak til Rema 1000 og Superbrugsen i stationsbyen. Det var også herfra morgenbrødet kom.

Del denne historie på: