Possementen – ny kulturfabrik stiftes 25. august

Aarup

22. august 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Arbejdsgruppen, som har sat sig for at etablere et (hånd)arbejdende fællesskab i den tomme bygning ud til den nordligt beliggende p-plads ved Aarup Station, har taget forskud på fremtiden. For på et banner kan man se et logo med påskriften ”Possementen Kulturfabrikken i Aarup”.

Det er nemlig først onsdag den 25. august klokken 19.30, at der holdes stiftende generalforsamling – i øvrigt på Aarups kulturhus, nemlig Kulturhuset Industrien.

Optimismen hos arbejdsgruppen er således stor, og arbejdsgruppemedlem Henrich Svendsen mener, der er grund til optimismen.

  • I forlængelse af SingerSongWriter festivalen 31. juli kunne interesserede få en rundvisning på Possementen, og det ønskede flere end 35, fortæller Henrich Svendsen.

Folkebladet har fået en rundvisning i den tidligere administrationsbygning, som de kommende kulturfabrikanter kan leje af Aalsbo Smede & VVS, der ejer bygningen.

Bygningen har ikke kun været brugt som possementfabrik, men tidligere som malteri, og senere var det Dan Foam, som brugte bygningerne.  Som det fremgår af luftfotoet udgør administrationsbygningen kun en mindre del af bygningskomplekset.

Del denne historie på: