Pinocchio – en gammel klassiker i nye klæder

Aarup

Kulturhuset Industrien onsdag den 12. oktober

– Pinocchio med Teater Patrasket er noget af det bedste børneteater, vi har set længe, så den købte vi selvfølgelig, fortæller formanden for Vestfyns Teater, Bent Damsbo om sin oplevelse på det årlige teaterseminar, hvor teaterforeninger blev præsenteret for den kommende sæsons planlagte turneforestillinger. 

Pincchio opføres i Kulturhuset Industrien i Aarup onsdag  12. oktober kl. 19 – 20. Billetter købes via vestfynsteater.dk eller tlf. 30 28 29 65.

– Det er en ny helt ny version af Collodis fantastiske klassiker og er egnet for børn fra otte år og deres voksne. En vild og visuel opsætning med dukkemagi, fysisk ensemblespil og grum og gakket humor fortalt af klovne i et musikalsk cirkusunivers.

Pinocchio er dukken, der vil lære at blive menneske. Vi ser og hører om hans forunderlige og spændende færd i en verden fuld af sære skikkelser, farefulde hændelser, fristelser og bedrag.

Han ser ned ad sig selv: Den ene hånd er større end den anden. Benene er sat sammen af gammelt værkstedsskrammel. Den ene fod er fin med tæer og en blød fodsål, men der, hvor den anden skulle have siddet, er der – gisp – et hjul.

Pinocchio føler sig helt forkert og ville ønske, han var en rigtig dreng. Én med følsom hud og uden hjul, én ligesom alle de andre friske drenge, han møder på sin vej.

Teateravisen skrev: ”Det er lige til at blive rundtosset af Alex Byrnes veloplagte iscenesættelse – en gysende og poetisk rejse med en fars betingelsesløse kærlighed som kompas”. 

Del denne historie på: