Oysterband på Industrien:

Aarup

27. februar 2022

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

En stærk og dynamisk oplevelse

Oysterband gør det igen – giver koncert på Industrien, nemlig lørdag 5. marts.

– Oysterband er en moderne folk-baseret britisk gruppe, der spiller levende folk-rock, men ikke traditionel engelsk folkemusik, men kærligheden til ”rødderne” skinner dog stadig igennem, siger Bjarne Hansen, der er pr-medarbejder for arrangøren ”Musik på Industrien”.

– Oysterband har opbygget et stort hengivent publikum i Danmark gennem mange besøg siden starten i 1976. Og det er fuldt fortjent, for bandet  rammer dig første gang, du hører det, og senere glædes du over gensynet. 

Traditionelle sange blandet med egne, måske politiske, sange fra flere af gruppens medlemmer. Bandet opstod i og omkring Canterbury, hvor nogle af medlemmerne studerede. I 80’ernes England med fokus på rock og postpunk var det svært at placere Oysterband, og det var ikke særlig hipt at være et folk-band, fortæller Bjarne Hansen. 

 – En koncert med Oysterband er en stærk og dynamisk oplevelse. Bandet er kendt for at levere varen plus lidt til! Deres koncerter er meget sammenlignelige med den skotske gruppe Runrig. Så der venter publikum en medrivende og intens musikoplevelse, siger Bjarne Hansen.

Del denne historie på: