Oysterband på Industrien: Enestående afskedskoncert

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Kulturhuset Industrien i Aarup åbner dørene for en særlig begivenhed, når det velrenommerede britiske band Oysterband indtager scenen den 3. februar 2024 kl. 20. 

– Oysterband, med en stolt musikalsk arv fra deres grundlæggelse i 1976, har formået at opbygge et hengivent publikum i Danmark. Deres unikke fusion af moderne folk-rock har gjort dem til pionerer inden for genren. Selvom de ikke følger den traditionelle engelske folkemusik, formår de stadig at lade kærligheden til rødderne skinne igennem deres musik, skriver arrangøren ”Musik På Industrien” i en pressemeddelelse. 

– Bandet består af erfarne musikere som John Jones, Alan Prosser, Ian Telfer, Pete Flood og Al Scott,.

– Oysterbands bidrag til den engelske folkrockscene omfatter 22 studiealbums, 5 livealbums og talrige bidrag til kompilationer med andre kunstnere. 

– Koncerten i Aarup bliver ikke blot en aften med musik, men en rejse gennem bandets enestående karriere og indflydelse på genren. 

Aftenen markerer samtidig et farvel fra Oysterband til Aarup, da bandet fremover kun vil optræde på større scener, når de besøger Danmark. 

Billetter kan købes på mpia.dk eller ved indgangen, men da der er få tilbage, opfordres alle interesserede til at gribe chancen for at være en del af denne særlige aften. Det bliver en afskedskoncert, der vil blive husket som en hyldest til Oysterbands bidrag til den musikalske verden, er Musik På Industrien overbevist om. 

For dem, der endnu ikke har haft fornøjelsen af Oysterbands musik, er denne koncert en unik mulighed for at opleve et band, der har formået at forny og berige folkrockgenren i næsten 40 år. Deres evne til at kombinere tradition med innovation har skabt en unik lyd, der fortsat appellerer til et bredt publikum. Så skynd dig at sikre din billet til denne uforglemmelige aften med Oysterband, lyder opfordringen fra arrangøren. 

Dørene åbnes kl. 19.00, og billetter kan sikres på mpia.dk eller ved indgangen. Da antallet af billetter er begrænset, opfordres interesserede til at sikre sig deres plads i god tid.

Del denne historie på: